Jag var lite för ivrig med att dra igång mitt auktionsprojekt. Alla bitar var inte riktigt på plats och jag skulle själv iväg på en semestervecka utan dator och annat tidsödande skräp, var tanken.
Men nu så.
Nu är jag hemma igen, lagom till slutspurten.

Och AIK-paketet är uppdaterat med en av Henok Goitom signerad matchtröja. En riktig matchtröja alltså, inte en replica från shopen. Den här har han svettats i.
(Jag är värdelös på datorer och allt som hör till, så jag vet inte hur man svänger bilden, ni får ha överseende.)
Till detta kommer en av de smått legendariska handdukar som förra veckan ofrivilligt färdades Armenien tur och retur.

Hammarby-paketet är alltjämt signerat Supportrarnas Matchprogram #100 och ett ex av filmen “Vi är bäst ändå”, även det signerat av Kennedy Bakircioglu.
Dessutom sex stycken unika glasunderlägg, med bilder från Söderstadions sista strid. Eller vad man nu ska kalla det. Här är två av dem, som inte syns i annonsen:
(Ja, ni får luta er lite.)

Och det blårandiga paketet är Nyasha Mushekwis signerade matchtröja från segermatchen på Olympia i år. Kryddad med en (pussel)bild från sista allsvenska hemmamatchen på Stadion.

Drygt två dygn kvar. Växla upp nu!

Budvinnarna får vara med och tycka till om exakt var pengarna ska stoppas, men några förslag (och min grundtanke) är saker som Turinas Målvaktsfond, “Myggans” minnesfond, Grow Söderort, Sponsra en junis-projektet, tifo-grupper och liknande.

Jesper Lotts familj uttryckte en önskan om att tänka på Hjärnfonden, så det är ett alternativ också. Precis som tex barndiabetesfonden, eller barncancerfonden. En del kommer hur som helst gå till Segerströms minnesfond, trots att BP inte är med i paketform här.

Här är länkar:
AIK
Hammarby
Djurgården

Tack till Andreas Bjunér, Wille Bäckström, Bojan Djordjic mfl.